Ajankohtaista yleisurheilussa

Kiiston harjoitukset jatkuvat liikuntahallilla tiistaihin 19.4. asti normaalien aikataulujen mukaisesti.

Vanhemmat tuovat ja noutavat lapset harrastuaikojen mukaisesti, ja ohjaajat ottavat vastuun lapsista hallilla.

Isojen ryhmä (2012 ja aiemmin syntyneet) jatkavat treenejä ulkona vapun jälkeen eli maanantaina 2.5. klo 18 Seuralassa ja siitä eteenpäin ryhmän treenit maanantaisin ja torstaisin klo 18-19.30.

Muiden ryhmien osalta ulkotreenit alkaa viikolla 20.

Viikosta 20 alkaen harjoitukset ryhmittäin:

maanantaisin 2018-2016 syntyneet klo 18.00-18.45

torstaisin liikuntakerho 2015 alkaen syntyneet klo 18.00-18.45

maanantaisin ja torstaisin 2014-2013 syntyneet (kilpailutoimintaan tähtäävä harjoittelu) klo 18.00-19.00

maanantaisin ja torstaisin 2012 ja aiemmin syntyneet (kilpailutoimintaan tähtäävä harjoittelu) klo 18.00-19.30

Tervetuloa mukaan toimintaan niin vanhat kuin uudetkin harrastajat. Kiiston urheilukoulussa liikutaan monipuolisesti ilon kautta.

Lisätietoja: Annina Vanhatalo p. 0445485293, Mikaela Vuoristo p. 0504908385

Hyvä ottaa huomioon:

Harjoittelu vain ja ainoastaan OMASSA RYHMÄSSÄ.

Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä ja oireettomana.

Ennen ja jälkeen harjoituksien käsidesi. (käsidesi seuran puolesta)

Lähikontakteja vältetään eli pidetään kiinni turvaetäisyyksistä.

Jokaisella oma juomapullo jota vain ITSE käytetään ja pullojen säilytys kentällä hyvillä etäisyyksillä toisten pulloihin.

Yskitään ja aivastetaan olkavarteen tai nenäliinaan.

Vältetään kasvojen koskettelua.

On erittäin hyvä ja tärkeää liikkua myös omatoimisesti ja hyviä vinkkejä ja ideoita liikkumiseen löydät alla olevista linkeistä.

Ruutuaikaa kertyy nyt poikkeustilan takia jo opiskelunkin vuoksi runsaasti niin on hyvä muistaa lasten ja nuorten liikuntasuositus. Kaikkien 7–18-vuotiaiden tulee liikkua vähintään 1–2 tuntia päivässä monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla. Yli kahden tunnin pituisia istumisjaksoja tulee välttää. Ruutuaikaa viihdemedian ääressä saa olla korkeintaan kaksi tuntia päivässä.

Perheet voivat liikkua monella tapaa yhdessä ja erikseen. Pienet lapset tarvitsevat oman liikkumisensa toteuttamiseen nyt meidän aikuisten apua ja tukea. Tehdään yhdessä, pysytään hyvässä kunnossa, terveenä ja turvassa.

Liikkumiseen ja ulkoiluun liittyviä linkkejä

ulkoile vastuullisesti epidemian aikana

lasten ja perheiden ulkoiluvinkit- suomen latu

sauvakävely - suomen latu

vinkkeja liikkumiseen ja ravintoon - sydänliitto

perhe liikkuu - suomen latu

perheliikunnan vinkkikortit- mieli

leikkipuistojumppa- yle

Ilmoittautumiset ja osallistumismaksut kaikkiin kilpailuihin hoitaa Pirki Seppälä p. 040 5832468 tai pirki.seppala@gmail.com. Lisätietoa täältä.