Albin Stenroosin muistojuoksu

Albin Stenroosin muistojuoksu lauantaina 9.7.2022.

Albin Stenroosin muistojuoksua on juostu Vehmaalla vuosittain vuodesta 1986. Juoksun järjestämisellä halutaan kunnioittaa vehmaalaissyntyisen Albin Stenroosin hienoa uraa, kirkkaimpana saavutuksena olympiakulta maratonilta Pariisista vuonna 1924.

Stenroosin muistojuoksu lähtee Seuralasta, jossa Stenroosin muistomerkki sijaitsee.

Albin Stenroosin muistojuoksu järjestetään jälleen tänä kesänä.

Lähtöpaikkana toimii Seuralan urheilukenttä.

Kesän 2022 juoksu on la 9.7. klo 13.00

Sarjat ja matkat ovat:

M:puolimaraton, maantiejuoksu 10,5km kilpasarjoina ja 6 km hölkkäsarja

N:puolimaraton, maantiejuoksu 10,5km kilpasarjoina ja 6 km hölkkäsarja

P15: 6km

T15: 6km

Lisätietoja

Ilm. paikan päällä, maksu käteisellä. Os.maksu M/N sarjat 25 e (JK 22 e), sisältää Stenroos T-paidan. P/T15 20 e (JK 17 e), sisältää Stenroos T-paidan.

Reittitiedot paikan päällä. Reitti sisältää sekä hiekka- että asfalttitietä. Reitin varrella juomapisteitä ja opastushenkilökuntaa.

Tiedustelut:

Annina Vanhatalo p. 044 548 5293

Seuraamme korona tilannetta ja järjestämme juoksut, jos tilanne sen sallii ohjeistuksia noudattaen.